Geïntegreerde leefstijlinterventie door Fysiotherapiepraktijk Hofspoor in de regio van Houten

De overheid wil een gezond gewicht bij volwassenen stimuleren en heeft hiervoor het programma gecombineerde leefstijlinterventie in het leven geroepen. Bij Fysiotherapiepraktijk Hofspoor bieden we de BEWEEGKUURGLI aan.

Neem contact op voor meer informatie

Een gezond gewicht via BEWEEGKUURGLI

Hulp bij een gezonde leefstijl wordt per 1 januari 2019 vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. De dekking is bedoeld voor mensen met een gezondheidsrisico door overgewicht, die gemotiveerd zijn daar iets aan te doen. De huisarts kan voor deze groep de Gecombineerd Leefstijlinterventie (GLI) BeweegKuurGLI voorschrijven. Doordat de BeweegKuurGLI wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering komt deze effectieve interventie breder beschikbaar voor mensen met overgewicht en obesitas. Vijf miljoen mensen komen in Nederland in aanmerking voor deelname aan een Gecombineerde Leefstijl Interventie.

Een Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een programma waarin de combinatie van bewegen, voeding en gedrag centraal staat. De BeweegKuurGLI is een GLI en daarom het aangewezen programma om een gezonde leefstijl te bereiken!

 

https://www.youtube.com/watch?v=G61b7uZij34

 

Fysiotherapie Hofspoor heeft een Leefstijlcoach en een beweegcoach die aan de GLI in Houten meewerken. We werken samen met de diëtisten in Houten van Diëtisten Midden Nederland.

Bereik een gezonde leefstijl

Vraag uw huisarts om een verwijzing